2018-07-21 05:43:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sok jót kap ma az élettől

Napi horoszkóp július 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars, az ön uralkodó planétája kedvezőtlen helyzetben van. A fellángoló tettvágy után szeretne visszacsúszni a normál kerékvágásba, de képtelen rá, mert az önben lakozó feszültségek megakadályozzák ebben.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Önzetlen hangulatban van, szeretne csak adni, viszonzást nem várva. Mások jólétéhez hozzájárulni örömet okoz önnek. Ma önt uralkodó planétája, a Vénusz Jupiterrel való kellemes fényszöge segíti.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most behozhatja azt a lemaradását, amit az elmúlt napokban felhalmozott, és megoszthatja elképzeléseit másokkal. Menjen társaságba és élvezze az életet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az önt uraló Hold ma begyűjtött néhány nagyon jó fényszöget. Egyszerűen amihez ma hozzáér, az arannyá változik. Vidám, érzéki kalandokban lehet része, de azért legyen óvatos, ne játsszon a tűzzel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön ma nagyon bőkezű, gyengéd és népszerű partner, így könnyen a többiek felé kerekedhet. A pénzügyekben is kedvező fejleményekre számíthat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma könnyen előfordulhat egy kis idegeskedés –ön egyébként is hajlamos bolhából elefántot csinálni… Egy kis feltöltődés jót tenne önnek, például kertészkedés, mozi, színház, vagy a keleti konyhával való ismerkedés.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai napon ön nagyon pépszerű, stílusos, és szórakoztató lehet, az ellenkező neműek csak úgy rajonganak önért. Érzéki kalandoknak néz elébe, vidám, romantikus órákat él meg a mai nap folyamán. Legkellemesebbre este számíthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold ugyan az ön napjegyében tartózkodik, és ez képes lenne önt felcsigázni, de oly sok támogatást kap a többi planétától, hogy ma igazi romantikus időszakot ér meg. Óvakodjon, hogy túlságosan elragadtassa magát!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ítélőképessége ma különösen kifinomult, kedvező időszak szerződéskötésekhez és utazásokhoz. Az adakozókedve egy kicsit mérséklődhet, mert mára már túl sok pénztől kényszerült megválni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önre jellemző a veleszületett komolyság, óvatosság, erős akaratú, eltökélt és kitartó. Ma jól kamatoztathatja ezeket a tulajdonságait!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Óriási önfegyelemre van szüksége, ahhoz, hogy ne foglaljon állást az eseményekkel kapcsolatosan, aki bölcs - márpedig ön minden bizonnyal az – az tudja, hogy vannak helyzetek, amikor jobb hallgatni...


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön túlcsordulásig van ma is szeretettel. Hálás azért, amije van, nem pedig büszke. Sok jót kap ma az élettől!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: